escut_alcover

Alcover, un indret per descobrir

© Tots els drets reservats

RUTA URBANA

BANDOLERS I PLAUS A ALCOVER

Voleu escoltar el que ens expliquen les nostres cases i palaus? El nucli antic d’Alcover és ple de secrets i llegendes, només cal parar orella i situar-se en el temps d’esplendor que representa el renaixement.

La visita es pot fer a partir d’un recorregut autoguiat on cada punt d’interès compta amb un mòdul explicatiu (descarrega’t el plànol pdf). Tanmateix, si vols gaudir de la visita guiada, pots fer-ho a través del museu, un equipament modern ubicat enmig del nucli antic on descobrir dues exposicions plenes de vida.

 

Guia de la ruta o l’itinerari

La ruta pel nucli antic es pot realitzar de manera autoguiada o lliure, descarregant-vos la guia de l’itinerari “Una passejada en el temps” o amb una visita guiada que inclou accedir a l’espai de la maqueta interactiva ubicada a la torre medieval de Ca Tatxó.

 

Visita lliure (foto plafó)

Descarrega’t la guia de l’itinerari. A més a més, en els punts d’interès del recorregut hi trobareu diferents mòduls interpretatius amb informació complementària sobre la història i l’espai cultural que és visita.

Descarrega´t aquí l’initinerari

Visita guiada

Des del Museu s’organitzen visites guiades. Acompanyats d’uns mediadors/es experts descobrireu el passat de la vila d’Alcover tot respirant el patrimoni d’una època a peu de carrer.

Anar-hi! Saber-ne més

Exposicions al Museu

La ruta urbana esdevé una extensió del Museu per tal d’explicar i interpretar part del patrimoni històric i cultural de la vila. Un complement a les dues exposicions del Museu plenes de vida.

Anar-hi! Saber-ne més

Com arribar-hi?

Fes-ho amb amb Maps de Google

cONTACTA'NS

Estàs preparant la teva estada a Alcover? Necessites informació addicional per a prepar la teva estada? Contacta amb nosaltres. Et resoldrem qualsevol dubte.

Formulari de contacte

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart