escut_alcover

Alcover, un indret per descobrir

© Tots els drets reservats

MiMo

CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL MOLÍ PAPERER

Aquest nou equipament es planteja com un llarg viatge en el temps fins a l’actualitat i amb perspectiva de futur. S’hi ha creat una exposició amb un senzill recorregut, molt sensorial, per apropar-nos als valors de la vall i al riu Glorieta, tant pel que fa al seu paisatge cultural com natural. El vell molí que fa més d’un segle roman en silenci, aturat i a poc a poc oblidat, torna a ser un espai viu i amb veu pròpia.

Just davant del molí, relacionat amb el seu contingut, es pot començar un itinerari senyalitzat d’un quilòmetre per observar l’entorn natural i aprendre en què consisteix la gestió del bosc.

Per visitar aquest nou equipament cal entrar a la vall del riu Glorieta.

 

Vall del Glorieta

Aquest espai esdevé un paisatge cultural i natural únic dins l’entorn de les Muntanyes de Prades. 

Anar-hi! Saber-ne més

Horaris i tarifes

Horari: De 10 a 13h el segon i el quart diumenge de juny, juliol, agost i setembre.

Tarifes: Gratuït amb el tiquet de l’aparcament de mas de Forès (màxim 5 persones), alcoverencs i alcoverenques, persones amb discapacitat, persones en situació d’atur i menors de 12 anys. Sense tiquet de l’aparcament: 2€ per persona.

Visita Lliure

L’exposició del MiMo “El mirador del molí: una mirada a la vall amb els sentits i les emocions” es pot visitar de manera lliure i sense reserva prèvia en els horaris estipulats. L’exposició compta amb diversos recursos audiovisuals i interpretatius que fan del recorregut una experiència entenedora i didàctica.Visita guiada

Trobareu tota la informació sobre les visites guiades al MiMo, així com a la vila d’Alcover al web del Museu.

Anar-hi! Saber-ne més

Com arribar-hi?

Fes-ho amb amb Maps de Google

Mapa

Clica i descarrega't l'Itinerari forestal pedagògic

cONTACTA'NS

Estàs preparant la teva estada a Alcover? Necessites informació addicional per a prepar la teva estada? Contacta amb nosaltres. Et resoldrem qualsevol dubte.

Formulari de contacte

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart