escut_alcover

Alcover, un indret per descobrir

© Tots els drets reservats

LA RUTA DEL GLORIETA

UN ANTIC ANTIC CAMÍ RAL RECUPERAT

La ruta recupera un antic camí natural reconvertit en un itinerari de senderisme que descriu un interessant recorregut pel complex hidràulic de la vall. Catalogat com a patrimoni local de caràcter historicocultural, el sender ens convida a fer una passejada en el temps per antics camins veïnals, de diferent tipologia i ús, que uneixen entre sí molins, sèquies, fonts i captacions d’aigua.

La ruta compta amb recorreguts de diferents nivells de dificultat que s’expliquen en el mapa informatiu. Per gaudir de la ruta del Glorieta cal entrar a la vall perquè parteix de la finca de Mas de Forès, un entorn amb serveis i equipaments com el MiMo, ple d’atractius patrimonials.

 

Powered by Wikiloc

Vall del Glorieta

Aquest espai esdevé un paisatge cultural i natural únic dins l’entorn de les Muntanyes de Prades.

Anar-hi! Saber-ne més

Mapa i continguts

Descarrega’t aquí l’itinerari de natura.

Clica!

Mas de Forès

Compra el teu tiquet directament al Pàrquing Mas de Forès 

(10€ / cotxe – gratuït per alcoverencs/ques amb tarja)

MiMo

Es tracta d’un modern espai visitable ubicat dins del mirador d’un antic molí paperer, conegut amb el nom del molí de Dalt de Mas de Forès. Un indret privilegiat enmig de la vall del riu Glorieta que descobreix al visitant el patrimoni que s’hi conserva i el seu valor en clau de sostenibilitat. A més a més, la visita es concep com un espai de reflexió sobre l’actual necessitat de protegir i salvaguardar els ecosistemes i la vida.

Anar-hi! Saber-ne més

cONTACTA'NS

Estàs preparant la teva estada a Alcover? Necessites informació addicional per a prepar la teva estada? Contacta amb nosaltres. Et resoldrem qualsevol dubte.

Formulari de contacte

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart