escut_alcover

Alcover, un indret per descobrir

© Tots els drets reservats

FAMÍLIES

PROPOSTES PER GAUDIR AMB ELS INFANTS

Mas de Forès

Finca de titularitat municipal que acull diferents equipaments i serveis. Esdevé un punt estratègic de la visita a la vall perquè disposa de diferents instal·lacions de lleure i serveis com un aparcament vigilat de pagament, taules de pícnic… En aquest indret s’inicia la ruta del Glorieta i també s’hi localitza el MiMo, ideal per anar-hi en família.

Saber-ne més!

Fira de Bandolers

La Fira de Bandolers, que se celebra el segon cap de setmana d’octubre, va néixer l’any 2002 amb l’objectiu de donar una nova embranzida a la tradicional Fira del Remei. Visitar-la en família esdevé tota una aventura en clau d’història: escenografies al carrer, visites teatralitzades, gimcanes, conta contes, jocs, etc.

Visita el seu espai web!

Museu d'Alcover

Hem creat aquesta activitat per gaudir en família dels valors del nostre patrimoni i viure una aventura dins del museu… I tot això, a partir de fer la rèplica del fòssil més gran de l’exposició, endinsar-nos a un antic mar ple de vida de la mà del Peix Pedra i descobrir el secret més ben guardat de les Muntanyes de Prades.

Visita el seu espai web!

Convent de les Arts

El Convent ofereix una variada programació cultural centrada en les arts escèniques, així com també esdevé un centre de creació i d’interpretació important. D’entre els actes programats trimestralment hi trobareu espectacles i activitats puntuals adreçats a les famílies.

Visita el seu espai web!

On menjar?

Al directori de serveis de la pàgina web de l’Ajuntament d’Alcover hi trobaràs l’oferta d’establiments del nostre municipi, així com també, una relació de comerços locals, com per exemple, forns, l’agrobotiga… amb destacats productes de proximitat i de qualitat.

Troba un lloc per menjar. Clica!

Icona Turisme alcover

Organitza la teva visita

Necessites més informació per a organitzar la teva estada a Alcover? Contatca amb nosaltres a través d’aquest formulari.

cONTACTA'NS

Estàs preparant la teva estada a Alcover? Necessites informació addicional per a prepar la teva estada? Contacta amb nosaltres. Et resoldrem qualsevol dubte.

Formulari de contacte

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart