escut_alcover

Alcover, un indret per descobrir

© Tots els drets reservats

altres indrets visitables

Alcover, un indret per descobrir

ERMITA DEL REMEI

L’actual santuari de la Mare de Déu del Remei, d’estil barroc, fou construït a la segona meitat del s. XVIII, treballant-hi artistes i mestres d’obres de renom com Francesc Thomàs (Montblanc), Josep March (Alcover) o Lluís Bonifàs (Valls). La guerra civil comportà la pèrdua de bona part del patrimoni escultòric i ornamental. La imatge actual de la Mare de Déu del Remei és una còpia idèntica de l’original. Horari: divendres a la tarda i dissabtes i diumenges. Restaurant Ermita del Remei Parròquia de l’Assumpció d’Alcover (977846082 / 679538908)

CAMÍ DEL ROURELL

El Camí del Rourell, conegut també com a camí dels Quints, que ha recuperat el seu traçat i que forma part d'un nou itinerari de natura senyalitzat, d'una distància aproximada de 4 Km, de trajectòria circular i de dificultat baixa.

Powered by Wikiloc

FONT FRESCA

Ruta lineal que parteix des Alcover passa per la Font Fresca i Molí Nou i puja pel Camí de l'Remei i després camí de l'Albiol PR C20

Powered by Wikiloc

PONT DELS MOROS

El Pont dels moros, també anomenat el "Pont del Molinet" és un dels monuments més antics i emblemàtics d'Alcover. El pont està situat sobre el riu Glorieta, afluent del Francolí, prop de la carretera que connecta Alcover amb Reus, a l'inici del desviament cap a Vilallonga del Camp. Es tracta d'una construcció d'un sola arcada, d'arc carpanell.

MONUMENT LLUÍS COMPANYS

Escultura promoguda per l'Ajuntament d'Alcover, inaugurada l'any 2008 en homenatge al President Lluís Companys. És obra de l'artista local establert a Itàlia, Anton Roca (Alcover, 1960).

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart